torsdag 26 december 2013

Julafton på amerikanskt vis

Hejsan hejsan! 

Då de här firar jul den 25e december var det idag som det smällde. 

Jag hade blivit varnad av min värdmamma att mina värdbarn skulle hunt me down om jag inte vaknade tidigt då de inte fick öppna klappar innan alla var vakna haha. Jag ställde då larm då jag föredrar att graciöst vakna själv istället för att vakna till hets. 6.30 ringde det och 6.56 kom tjejen in i mitt rum och ville att jag skulle upp. Jättekallt var det dagen till ära haha! Skönare har det väl varit att gå upp på morgonen ;). 

Jag kom ner och där var de och väntade sen var det dags för presentöppning. Alla började med strumporna. Min var fylld med kit kat haha och i all kit kat fanns det ett presentkort på iTunes, fondue choklad och två presentkort på fandango (bio!). De har väl insett att vi försvinner en hel del på bio där haha! Jag går på bio någon gång per år hemma, här har jag varit på typ sex på två månader! Det var mysigt att sitta där med julmusiken i bakgrunden och öppna klappar. 


I de andra klapparna då? Här i huset har de högtalare i taket i de flesta rummen och jag älskar att lyssna på musik med de. Man behöver ett speciellt program som heter Sonos så jag har alltid använd min värdmammas iPad och fixat det den vägen. De vet att jag älskar min musik och jaaaa... I julklapp fick jag min egna Sonoshögtalare att ha i mitt rum och en bridge så att jag med min egna mobil ska kunna spela musik vart jag nu än vill i huset, hur smidigt? Så bra julklapp, jättenöjd! Av min sjuåring fick jag en rainbow loom ring och ett armband, så gulligt! (: det var himla bra det där alltså. 


Kaous skapade vi haha!


Efter lekte vi runt med klappar och jag satt med tjejen i hennes rum och fixade med hennes nya grejer. Sjuåringen fiskade in mig och vi byggde en massa med lego. Det är heeeelt otroligt vad han fick lego. Lego lego lego. Han har så det räcker och blir över nu haha! 

Ett helt torn av Star Wars-Lego. Han hade en hel del småpaket också!
Vid tvåtiden efter en lat men mysig dag spenderandes i pyjamas så förberedde vi oss för att ta oss till the Yaffas som även är familjen vi ska åka till Jamaica med.


Hos Yaffas blev det middag. Gott gott gott! Det var lite likt thanksgiving med kalkon, stuffing, mashed potatoes osv (: mega go lax också! Bra grejer var det. Mycket peppande snack inför Jamaica. Ska bli så kul och jag ser fram emot det så mycket! Så mycket vi ska göra samtidigt som vi inte ska göra någonting alls! :)

Vid sju tog vi oss ifrån Yaffas hem och då hade Sara smsade mig och fråga om jag ville med på bio (haha!). Saras syster och hennes kompis är här och de skulle på "The secret life of Walter Mitty" med Ben Stiller. Spenser hade sett den och sa att han inte alls tyckte om den så jag hade inte alls några förväntningar men den var faktiskt bra! Jag gillade den absolut! Men det är ju som Sara säger, det är ju bra att vi ser den när den är här haha.. Hade man sett den hemma hade man nog fått ångest över att man inte kör lite Carpe Diem. Se den, den är smårolig och alldeles lagom plågsam då jobbigare saker händer! (: 

Hem for jag efter bion och blev välkomnad av la familia. De kollade despicable me 2 men sjuåringen ville hellre upp och bygga lego. Vi gjorde det en liten stund innan vi tog oss ner och kollade slutet av filmen. Lagom sådär.

Stentrött som vanligt är jag nu. En lång dag (som så många andra) är snart slut. Imorgon är den packning och prepp hela dagen som gäller! 7 på morgonen på fredag lyfter flyget från JFK mot Jamaica. Sååååå taaaaaggad!!! Jag ska försöka att träffa Eva imorgon också, var jättelänge sen sist nu! 

Until next time amigos! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar