torsdag 5 december 2013

En vardag, löpning och planer

En vardag här är normalitetens normalitet. Glömde att blogga då jag inte riktigt hade någonting vettigt att skriva. Någon frågade vad en vardag egentligen innebär. I'll tell you! 

Jag går upp runt sju i PJ's och springer ner och dukar och fixar frulle. En efter en kommer de ner och käkar. Ser till så att de får med sig allt de behöver inför skolan, ser till så att minstingen borstar tänderna och får på sig skorna och jackan och sen tar oftast deras pappa de till skolan vid 7.45. Jag plockar då undan efter frukosten och springer upp och fixar till 6- och 10-åringens sängar (helt galet vad mycket prylar man har i sin säng här!) sen är jag off tills 3.15PM då jag hämtar de från skolan. 

Att vara off igår innebar att jag fixade mig inför gymmet, både simning och annat. Träffade Eva för lite aquafit vid 9.00 med våran hårda tränare, hon kan hon! Det känns verkligen efter haha! Vi bubblade lite jacuzzi och sen sa vi tack och hej. Eva åkte hem och jag bytte om för att springa lite på löpbandet. Man kan ju säga att jag by far slog personbästa? Jag tycker absolut inte om att springa. Jag slåss med mina egna nerbrytande tankar varenda steg av en springtur. Jag kan efter en kilometer vara övertygad om att jag inte klarar hundra meter till och det är tillslut det som får mig att inte vilja springa längre. Igår var det helt plötsligt inga problem. Sprang en hel del mer och det var inte så att jag skulle dö efter heller.. Intressant det där med löpning, en riktigt kick var det i alla fall! Var klar vid 12-tiden så tog mig hem.


Satt kvar i bilen, någonting som blivit en vana bara. Sitta och lyssna på musik och bara va bara för att jag kan haha. 


Gjorde lunch och pratade med han som är här och tapetserar osv då de var över och fixade om vår matsal. Mycket finare är den nu!  

Åkte lite tidigare till skolan, tog en tripp till Starbucks och hämtade sen upp kidsen.

Hem och typ bara vara. Det kan vara titta lite tv eller spela pingis eller fotboll eller vad som helst. Träningar varvas med matlagning, läxor och ja... Sen är en dag helt plötsligt förbi. Har inte varit så inblandad i nattningen på senaste tiden annars är det de också. När de är på sina rum eller när de är hemma från sina aktiviteter (vilken som är senast) är jag off och kan hitta på något på kvällen om det skulle vara så.

En vardag! 

Jag sitter just nu och preppar inför ett PT-pass. Efter prestationen igår har jag ett idag och ett imorgon. Vet inte varför han bokade in två men tackar och tar emot! Efter får vi se om jag hinner till svensk aupair-lunch, ska rusa lite ärenden, jobba och sen ut och sociala ikväll, en lagom dag! 

Until next time amigos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar