söndag 15 december 2013

Fina ord, kalas och bra dagar...

God morgon mina små kycklingar. Trevlig söndag! (: 

Jag har inte gått utanför husets fyra väggar idag. Det måste vara första dagen som jag inte lämnat huset sen jag kom hit faktiskt! Inte behöver det vara en dålig sak inte för jag har verkligen haft en hur bra dag som helst! (: 

Efter den otroliga urladdningen igår (jag var verkligen helt slut!) så tog jag friheten till sovmorgon imorse. Gick upp vid nio-tiden och ner för att träffa farfar vid köksbordet. Vi käkade frulle och pratade om Sverige. Jennie och han är verkligen jätteintresserade haha! De har varit gifta i 25 år nästa år och då ska de åka till Norden och staden de helst vill till är Stockholm, tycker det är så roligt! Vissa saker kan de minsan med om än vad jag själv kan säga att jag kan men de har så mycket roliga historier att berätta, älskar det! 

Vaknade till att det snöade och det har verkligen snöat

 precis hela dagen. Från halv sju på morgonen sen slutade det nu på kvällen någon gång. Jättemysigt! 

Vi hade en slapp förmiddag innan det var dags för hockey för 12-åringen. Alla tog sig iväg utan jag, Jennie, 10-åringen och 6-åringen. 

Lördagen till ära så skulle 6-åringen ha ett litet firande då han fyller 7 år på måndag. Vi skulle göra en kaka till kalaset som han tålde då han är allergisk mot både nötter, mjölk (inte laktos utan mjölk) och ägg. Vi hade chokladkaka, vaniljglasyr och food coloring (jag kommer verkligen inte på det svenska ordet.. Färgämnen? Haha!). Jennie gjorde kakan och glasyren, 6-årigen fick bestämma färger, tjejen (10-åringen) gjorde designen och jag och 10-åringen fixade sen ihop hela alltihopa. Resultatet blev.... Jaaa... Intressant haha! 


Under konstruktion....
Taaaaaaaaadaaaaaa! Hahaha.... Om ni bara visste hur mycket omtanke det är i designen! Det är pojkens favoritfärger i storleksordning osv. Han var toknöjd, då är vi också det haha! Det var inte det lättaste det där! Säger vi såhär. Är jag här detta år för att komma fram till vad jag vill bli så är nog konditor någonting jag INTE ska satsa på. 

Jag har spenderat så mycket tid med tjejen idag och hon har vart så otroligt snäll. Mer och mer han hon vågat sig in och mysa osv om vi kollar film men idag har verkligen varit tio steg längre. Vi pratade om julstrumporna och hon sa "men! Vi måste ju skaffa dig en julstrumpa Angelica!" Då sa jag att jag ju redan hade fått en. 
"Den hänger över din, den med ängeln!" 
då sa hon "åh, det är för att du är som en ängel!". Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Det slutar inte där heller. De har skämt bort mig idag. 6-åringen kom fram och frågade mig om jag skulle stanna i två år (man har ju möjligheten att förlänga men det är ingenting vi har pratat om). Jag sa att jag inte visste och då sa tjejen "hon stannar så länge som hon vill för hon är alltid välkommen här!!". Senare under kvällen tog hon min hand och sa "du är som en storasyster jag aldrig haft". Varför skriver jag detta alldeles för utförligt? För på gråa, tråkiga dagar vill jag kunna gå tillbaka och bara minnas det här. För mig har det varit en dag med väldigt mycket win. Hon har fått mig att känna mig mäkta uppskattad idag.

Vi får se hur det blir på måndag då jobbiga aupair-Angelica är tillbaka med tjat om läxor och läggdags osv men tills dess gottar jag mig i det här fina och hoppas att det håller i sig! 

Jag är ju här för att det ska bli bättre och lättare för de, är han glad över en kaous-kaka och hon över att ha mig här, då är jag också glad. Så himla glad!

Tjejen trotsade snöandet och gick ut med farfarn. De började slänga snöbollar på köksfönstret och vi skämtade om att vi skulle ta köksslangen och spruta vatten på de. Vad händer inte om inte min värdpappa börjar klättra på köksbänken med köksslangen i högsta hugg haha. All in vart det och jag kände att jag bara behövde ta kort. 
Nämnde jag att han är en duktig advokat också haha? Har så svårt och tro det ibland! Han är alldeles lagom barnslig och bara så genomtrevlig! 

Vi sprang upp på 10-åringens typ.. Balkong(?) och började kasta snöbollar där uppifrån, så himla rolig! 


6-åringens kalas gick kalas (höhö!). De vuxna mös ner sig i "andra vardagsrummet" samtidigt som barnen hade det vi använder som vardagsrum. Jag sprang emellan. Alldeles utmärkt i min åsikt. Får det bästa av båda världarna.

Att lands vid det här efter en dag med fullt upp är amazing.

En fantastisk dag. Ännu en gång! Trivs så himla bra med allt vad släkt heter här också. De är verkligen helt underbara. Så mycket bra samtal har vi haft haha. Detta kan jag leva på ett tag! 

Nu är det klart också!!! 27e december till 4e januari är jag på Jamaica! Hur coolt?! Ska bli hur kul som helst! Ser fram emot det så mycket! 

Vad ska man säga? Man håller sig upptagen här borta. Imorgon åker farfar + Jennie hem igen. Hade tänkt att ändra på mina New York-planer då jag så gärna ville säga hejdå till de men.. Kombinerar istället. Åker lite senare med tjejerna till City så jag kan sägs hejdå till de på morgonen. Vill så gärna dit och hälsa på nu! LA vill man ju gärna till liksom! 

Nu måste jag sluta skriva. Skulle kunna skriva massor (som att jag inte redan gjort det haha).

Until next time amigos! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar