lördag 7 december 2013

Fredag på gott och ont..

Det är sånt röj här just nu. Värdmamman har tjejmiddag, 12-åringen har kompisar som ska sova över och de är helt bananas! Inget mig emot men jag har framgångsrikt lyckats få 6-åringen i säng. Mitt hjärta dör varje gång de skriker åt varann eller dundrar i någon av trapporna eller slår i dörrarna eller gör att hundarna går bananas. Nu verkar de dessutom lyckats med en kombination av det hela. Jag är inte säker på om jag jobbar heller så... Just nu agerar jag inte alls. Tur att 6-åringen är en duktig sovare..

Dagen började med jobb, sen kollade jag en timme av The Sound of Music. Jättemysigt var de verkligen! Himla bra gjort att spela en musikal tv-anpassad live (: 

Känt mig lite nerslagen idag men ja.. Skitbra att man har en PT då! Blir ju mer än plikt, annars hade jag aldrig gått till gymmet idag. Ett bra pass blev det idag också! När man tror att man är klar och har överlevt så hittar han på en sista övning som får en att verkligen känna att man gjort någonting. 

Tog mig hem och hjälpte min värdmamma med att fixa ännu mer inför kvällens tjejmiddag, städade lite osv. Då jag inte mådde prima tog jag en liten nap. 
Hämtade tjejen på skolan då resten var på andra grejer och vi tog oss hem och tog det lugnt. Inte visste jag att det skulle vara min lugna stund för dagen typ. 

Min värdmamma kom hem och från det hade jag verkligen knappt tid att tänka ens. Det blev undanplockning av allt möjligt och prepp osv. Maten kom med catering. De var 8 men mat för en liten armé kom hit. Allting gick i ett helt enkelt! 

Hämtade 6-åringen från playdate och vi rusade sen och lämnade hockey-bag åt 12-åringen och sen rusa hem för att hämta tjejen och åka och kolla bio i Port Chester. Fick ju äntligen se Frozen. Den var jättemysig! Bra grejer helt enkelt!

Vi tog oss hem och då var tjejmiddagen i full gång. Hade jättetrevligt när man pratade med värdmammans kompisar. La 6-åringen och hjälpte till lite med all mat. Sen har väl alla bara kommit hit helt enkelt och folk är helt igång här. Jag är själv helt sluuuuuuut. Utmattande dag så nej, nu blir det sömn. 

Inte det muntraste inlägget kanske, men dagen har varit bra ändå! 

Många som smyckar sina bilar sådär.


Until next time amigos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar