onsdag 1 juli 2015

flyttider

En tisdag som kanske inte går till historien som den mest spännande, men det har varit mysigt i alla fall.

Idag skulle en besikningsgubbe komma och besikta huset. Det... Slutade ju rätt så intressant. Först kom besiktningsgubben. Sen kom även vår mäklare, en arkitekt, familjen som potentiellt ska köpa huset, en byggare, en radon-kollare, en poolkille..... Vi hade rena rama tebjudningen här borta. 

Jag flydde med barnen ut från huset så att de inte ska behöva tänka på det så himla mycket. Självfallet är de inte 100% taggade på den här flytten. Att höra om vilka väggar andra människor ska slå ner i deras hus är ingenting de ska behöva höra.

Vi tog oss till bokaffären Barnes and Nobels då båda ville kolla upp lite grejer där. Vi tog oss sen vidare till Dick's sporting goods där vi kollade in baseboll grejer och lite golfklubbor och annat gott.


Hittade den här boken på Barnes & Nobels och kunde inte tro mina ögon.. Haha
Vem kommer på sånt här? haha!
Vid 1-tiden började vi ta oss hemåt igen. Hemma så var bara mäklaren och potentiella köparna kvar. Av någon anledning så lämnade dock mäklaren (inte första gången det händer) medan potentiella köparna tog sin tid i huset med att vandra runt och prata. Blev himla irriterad då barnen inte gillade det märkvärt. De tog sig inte iväg förrän 1,5 timme senare och då såg jag till att grejer blev lite bättre. Lite mat i magen och lite Clue-spelande och saker var bättre.

Min värdmamma kom hem superirriterad. Hon tycker att vi blir superutnyttjande med allt det här springandet i huset och det kan jag väl hålla med om ändå. Vi ändrar om i scheman och håller oss undan och städar och fixar för att allt ska passa de bra... Nu är det ju dock nog får man tycka?

Vi tog oss allihopa ut på middag på en nyöppnad jättemysig restaurang vid Suburban Square.

Åt strålande god mat där men självklart alldeles för mycket. Vi tog oss hem därifrån och jag bytte om på en gång för att ta mig till gymmet.

Träningen den här veckan har väl gått sådär. Inte känts jätteffektiv. Förhoppningsvis blir det bättre resten av veckan.

Vi har en massa sol men känns också som att det varit så jäkla mycket regn på senaste. Ikväll så haglade det till och med! Galenskap.......

Ännu en dag väntar imorgon. Until next time amigos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar