fredag 24 juli 2015

Day 6 - Universal studios

Hejsan! 

Efter att ha varit fast på motorvägen i sju timmar kom vi fram till Orlando nio timmar försenade.. Trötta, hungriga och allmänt nere av att förlora en halv dag på Universal Studios..

Utsikten i sju långa timmar...

Vi fick $5 att använda i en vendingmachine för mat, vi fick pengarna tillbaka för bussbiljetten och vi fick en taxi betald till vågat hotell. Utan några spm helst problem dessutom och vi fick hjälp av 3 väldigt snälla damer så it was all good! 


Väl på hotellet hade vi ett fint rum som väntade på oss. Vi tog direkt en Uber till Universal och där började äventyret. Vet inte vad jag ska säga. Det var bara bra och trots att vi kom dit runt 4-tiden hade vi ändå tid att göra det mesta av vad vi ville! Det vände helt på dagen och såå skönt var ju det.Vi välkomnades av Svampbob. Blir ju inge bättre än så! 


Kerstin har massor med bilder från den här resan jag inte kan vänta att visa er men fram tills dess får dessa bilder funka. 

Vi gjorde så mycket som var riktigt, riktigt imponerade men en av delarna som gjorde mig allra mest exalterad var såklart Harry Potter!!!!!! 

Diagongränd!Läckande kitteln!Åh har sååå mycket mer! Men äsch då! En bra dag trotts att den började helt skevt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar