måndag 20 juli 2015

Day 2 - Miami Beach

Kerstin och jag hade en fin, fin dag igår.

Vi vaknade upp och tog vår tid att göra oss i ordning. Att vakna till på 26e våningen med en vy över Atlanten är någonting alldeles extra kan jag säga er! 

Chris har en jättefin hund och barnvakter just nu också en Chiuaua så jag och Kerstin tog ut de på en promenad på morgonen.Vi tog oss sen till South Beach i Miami Beach där vi spenderade resten av dagen. 
Miami Beach var väldigt nice! Solen sken, vattnet var klart och varmt och vi mådde rätt så bra kan man säga :) Vi spanade runt lite, plaskade runt i vattnet, låg och gottade oss i solen... Man ska inte klaga alltså! 


Miami är nått så fruktansvärt utseendefixerat.. Mycket handlar om den fina fasad du kan visa utåt och festande... Vi är väl sådär-impade när det kommer till den punkten men.. Vi kunde i alla fall njuta av stranden utan att bli alldeles för irriterade på alla plastiga människor som sprang runt omkring oss haha. 

Jayson, en kille vi pratat med innan vi kom hit mötte sen upp oss med sina kompisar. De skulle till stranden när vi lämnade så det var jättekort men de var snälla så det var bra grejer :) 

De (precis som många andra i Miami) kom i en jätteflådig bil! Inte helt fel! 

Vi tog oss tillbaka hem till Chris' lägenhet där vi fräschare upp oss, lagade middag från våran matlagningsväska och spanade film. Var en väldigt lat kväll men det passade oss utmärkt. 

Efter att vi packat och fixat mat till Key West så var vi redo att lägga oss. Alarmet stod på 3.50am för att ta sig till Key West. 

Får se vad dagen idag bjuder på men vi är on our way här! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar