torsdag 23 juli 2015

Day 5 - The Everglades and Miami from a boat

Hejsan hejsan! 

Ännu en väldigt spännande dag här borta! 

Vi vaknade, fixade alltihop som vi behövde fixa och tog sen en promenad till ett närliggande hotell där en buss hämtade upp oss för att ta oss till vår Everglades tour. 

Bussen var en dubbeldäckare så vi fick lite utsikt minsann

Miami Downtown Skyline

Vår guides namn var Cindy och hon var den bästa guiden jag någonsin varit med om. Så rolig och hjälpsam och gjorde resan till , vid och från The Everglades så mycket bättre. 


The everglades är typ.. En park som är typ träsk.. Eller en del av det är träsk. Det finns en massa vildliv där och vi tog en tur dit för att ta en båttur i träsket och för att se alligatorer. Riktigt spännande! 

Turen började med en båttur, efter det en alligatorshow och sist kunde vi prova på lite alternativ mat/promenera runt i området där de hade massa olika djur. 

Vår båtförare Rod. Han gjorde bra ifrån sig han! 


Det är kläcklings-säsong just nu så alla mamma-alligatorer var och nästade men vi såg en hel del små-alligatorer... 

... Och en massa sköldpaddor!

Först åkte vi långsamt, sen riktigt fort kors och tvärs i kanalerna. Jättecoolt haha!

Mina värdbarn i NY älskade en show på tv som hette Gatorboys. De fångar alligatorer i folks trädgårdar och tar de till en park där de kan bo säkert. Kändes som någonting ur den showen!

Sen fick vi hålla i en liten gulle-gator!!!

Och vi provade Alligatorsvans! Eller okej. Kerstin ville inte ens prova. Hon ville bara ta en bild där det såg ut som att hon provade. Men det var jättegott! Rätt galet haha. 

Vi åkte från The Everglades tillbaka till Miami där vi tog oss till Bayside, hoppade på en större båt och fick oss en rundtur kring Miamis öar. Vi såg en massa massa massa kändisars hus. Skådespelare, musiker, atleter. You name it! Jag tänkte att det skulle vara en helt okej tur kring Miami men det var faktiskt väldigt väldigt roligt och coolt! 


Mannen som uppfann Viagra bor i ett av de största husen värt $36 millioner. Inte illa.........!

Typ.. Ricky Martin... Eller.. Något sånt..

Vi tog därifrån en promenad hem till Chris igen där vi kunde tvätta mer, städa upp efter oss, äta middag och slappa innan det var dags att ta sig till vår buss till Orlando. 

Imorgon väntar Universal Studios!!!! Så himla EXCITING!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar