måndag 27 juli 2015

Day 9 - Atlanta, GA

Jaha jaha! Igår somnade man i Orlando, Florida och idag så vaknade man i Atlanta, Georgia!

Vi kom fram närmare 8-tiden på morgonen och tog oss in på första bästa hotell för att fråga om vi fick lämna våra stora väskor där. Det fick vi smidigt nog göra. Vi rörde därefter ihop vår gröt i take out-kaffemuggar och begav oss ut på Atlantas gator med destination Martin Luther King JR's grav/minnesplats/födelsehem och liknande.

På vägen dit fick vi hjälp av en herre som verkade upptäcka att vi såg lite vilsna ut haha.. Han var snäll med att ge oss tips och vi hittade fram utan problem! 
Vi tog oss därifrån till The world of Coca-Cola för tyyyydligen så är Coca-Cola från Atlanta. World of Coca-cola är typ... Ett coca-cola museum helt enkelt! Man kunde smaka olika varianter på Coca-colas drycker från hela världen vilket var lite coolt.


 Valvet dör receptet sågs vars inuti. Who knows? Amerikaner verkar tycka att om något innehåller/smakar lingon så är det svenskt....


De hade en 4D-film men Kerstin hade lite problem med glasögonen haha...

Vi tog oss därifrån till deras Olympian park då sommar-OS var i Atlanta 1996. Därifrån tog vi oss till CNN's högkvarter för att spana in där.

Nästa stopp blev ett hotell med en roterande restaurang på 72a våningen. Vi tog hissen upp, tog kort och tog oss sen vidare därifrån till en jättecool marknad lite utanför centrum. 

Blev jättekort där då vi behövde ta oss iväg för att hinna med vår buss till Nashville, TN och på den bussen sitter jag just precis nu. Därför jag haft så mycket tid att komma ikapp med bloggandet ;) och wi-fi har de ju också då jag är på super-spar när det kommer till data just nu :) 


Måste säga att vad jag kan se av Tennesse nu i solnedgången är sjukligt vackert! Jag älskart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar