lördag 17 maj 2014

Ny PT (haha!) och knaskrångel

Hallå halli!

Min värdmamma var så flexibel och bra att hon gav mig sovmorgon efter konserten så jag kunde sova ut då vi kom hem runt halv 2-tiden. Höll dalmatinvalpar med om det dock? Nej det gjorde de ju inte! Vi stänger dörrar till trapporna så att hon inte ska kunna komma upp till övervåningen då hon gärna tuggar på saker. Någon vänlig själ hade ju dock glömt att stänga en av dörrarna. Vaknade av att en hund kom in men brydde mig inte märkvärt, när jag dock hörde en svans svinga galet var det dags att agera då minihundarna inte har mer än en stump. Hon gav mig vackert en nerdregglad pingisboll sen var det bara att bära ner henne.




Min värdmamma bad så mycket om ursäkt och efter det kunde jag inte somna om så det var bara att gilla läget. Dave kom förbi en supersnabbis och vi tog oss till IHOP för frukost. Vår servitris gjorde verkligen min morgon då hon var så himla far-/morföräldrig och underbar. Sådana ska ha beröm för det de gör...


Det var tydligen något nostalgiskt som pågick där då en "funny face" pancake blev beställd haha. 

Vid 2 tog jag mig till gymmet för ett PT-pass. Hade ännu en ny PT som jag inte alls var sugen på men oj så fel jag hade. Josmar är min nya favomänniska här i världen! Passet vi hade var hur bra som helst och jag kände mig sjukt oslagbar när jag höll på där så mycket som han peppade och hyllade och bara förstod mina svagheter och problem. Galet kul var det också. Så sjukt bra!

Tog mig direkt från gymmet till skolan och hämtade kidsen och då mina värdmamma kvällen till ära var på The Killers konsert så jobbade jag själv. Det började i reeeen kaous då alla skulle hämtas olika tiden men då 12-åringen hade en sista minuten tennisträning och det var bara en massa missförstånd och jag åkte fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka en otrolig massa gånger den dagen. När kaoset väl var över blev det en massa gnäll och jobbigheter från barnen istället. "You're a teen! *12-åringen* is almost a teen, I can listen to him instead". Jo för då blir det nog skitbra... Nej. Sjukt mycket pondus jag kommer ha efter det här året så mycket som man får stå på sig ibland.

Såhär kan minsann ett skafferi se ut när man inte får äta godis innan läggdags. Ojsan då. 
Vilken tur man har med allt på samma gång haha. Dagen som började så bra slutade verkligen mindre bra, men det gick det med. Var helt slut när det väl var dags för sängen i slutet av dagen så sömn var mycket väl uppskattat!

Sådana här dagar ska ju också få existera. Kul är det ju inte men det är så det är helt enkelt.. Bita ihop och ta sig vidare får man göra.

Min onsdag i ett nötskal. På gott och ont. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar