onsdag 7 maj 2014

Happy Holi!

Tjena mors! 

Här kommer den då, uppdateringen!

Min lördag bidrog med lite sovmorgon innan jag tog mig upp och gjorde mig i ordning för en trip till city. 

Mötte upp Eva på tåget och vi tog oss smidigt till Dag Hammarskjöld plaza (svensk! Det är jag duktig på att påpeka, vare sig folk vill det eller inte haha). På väg från Grand central till plazat gick vi förbi massa människor som var helt färgtäckta, så taggande att se det ju! 


Väl framme var vi lite sådär att jaha, vart ska vi? Hur gör vi? När vi väl kom in i folkmängderna fick vi dock svar på det då folk direkt kastade färgpulver på en och sa "happy Holi!". Jättekonstigt egentligen haha. Man hade främlingars händer i ansiktet och lullade och pratade och skrattade. Bra grejer! 


Om vi bara visste att det bara var början..

Efter ett tag blev det mer..

Och mer haha! 

Vi stannade där ett bra tag! Vädret var strålande och vi underhöll oss med att kolla på deras framträdanden och hade det bra.


Tyckte det var himla mysigt ändå. Holi är en indisk färgfestival och en hel det där hade nog ingen aning om vad det handlade om men folk var verkligen med i svängarna och skapade bra stämning när det visades indisk dans och annan musik allmänt. Det blir vad man gör det till! 


Vi var hungriga och sjuuuukt färgade efter ett tag så vi tog oss iväg för lunch innan vi bestämde oss för att ta tåget hemåt. Vi bestämde för att gå och käka lite Frozen yoghurt vilket visade sig vara en himla intressant ide haha! I city finns det massa tokiga människor, är man annorlunda är det ändå inte någonting som förvånar folk. Tyvärr kan jag ju inte säga detsamma om Rye Ridge i Rye Brook. Vi kom dit och folk tittade och skrattade och hoppade till och allt möjligt haha. Glömde flera gånger bort hur vi såg ut och undrade vad det var folk tittade på, det fick jag ju verkligen svar på haha! 

Jag tog mig hem och märkte att jag
Såg alldeles för knasig ut ifall mina värdföräldrar skulle se mig. 

Tackar gott för våtservetterna jag alltid har med mig nu för tiden och såg i alla fall presentabel ut när jag steg innanför dörren. Tur var ju det när min värdfamilj preppade finmiddag då även morfar var på besök nu hehe. 

Duschade och det visade sig vara enklare att få ut färgen än jag trott, skönt det haha! När jag och Eva kollade på min kropp såg det ut som att jag hade blåmärken på flera ställen, jätteverkligt var det verkligen! 


Pratade lite med familjen, larvade mig lite med kidsen och tog mig sen ut för en sen middag med Sophia på Applebee's. Vi pratade och pratade och pratade och hon är så himla bra hon! Skjutsade sen hem henne och kröp ner i sängen för dagen, nöjd med lördagen där alltså! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar