onsdag 8 oktober 2014

SWEDEN - day 7

Vaknade ju efter våra bravader rätt så sent men fick ju vakna till festligheter då min bror var hemma! Så mysigt så! 

Jag, Stefan och Pappa tog oss ut på landet till Vittinge vid 1-tiden där en av pappas kompisar hade babyshower. 
Jag har ju helt ärligt varit sämst på att ta bilder på den här resan.... Pinsamt..
Det var rätt så mysigt trots att man var så himla trött från kvällen innan och det bjöds på gooood filippinsk mat och massa roliga/konstiga lekar och skratt. Jag fick ta hand om världens gullebebis! Bebisar alltså. Åh vad söta! De hade förövrigt också en superstor vit hund. Typ en vit schäfer men... Ändå inte. Vi stannade där större delar av dagen innan vi tog oss hemåt vid 6-tiden. Var vid det här laget helt slut! 

Tog oss förbi Tuva gjorde man ju också där jag hämtade upp lite grejer jag lämnat dagen innan och sa hejdå. Så jäkla sorgligt. Hatar att säga hejdå. Nu är det ju hyfsat kort kvar ändå men... Att säga tack och hej för en längre tid är ändå inte kul! 

När vi väl kom hem och släppt av alltihopa hopade jag i bilen igen och tog mig till Petra’s Viktor för att träffa de båda. Där bjöds det på bullar och en kväll av FIFA. FIFA är ju ingenting man har naturliga talanger i men det var faktiskt väldigt roligt och man avslutade ju i alla fall starkare än vad man började. Klar fördel! Vi alla tre var så otrooooligt trötta dock så tog mig hemåt efter några timmar för att packa klart allt jag skulle ha med mig och sen ännu en gång kasta mig i sängen!

Riktigt såhär kaos var det inte när jag packade den här gången haha! 

Inte behövde man vacumpåsarna heller ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar