fredag 3 oktober 2014

SWEDEN - day 3

Min tisdag innehöll både det ens och det andra. Jag tog mig till Ackis för en liten koll sen tog jag och pappa oss till Stockholm då han skulle jobba och jag behövde ett nytt internationellt körkort.

Stockholm välkomnade oss fint med sjukt bra väder och där fick man också åka tunnelbana och greja igen. Himla kul var det också då Stockholmstraffiken helt plötsligt kändes så himla bekant. Påminde lite om att åka i White Plains borta i NYC typ haha!




Vi tog oss hem och jag tog sen bilen till Sofie för att träffa henne och hennes mamma. De bjöd på fika och åh vad mysigt det var! En himla massa skrattande och prat blev det. De är så mysiga och det är liksom så bekant och tryggt. De har ju varit i mitt liv så länge jag kan minnas.


De hade även köpt en present till mig. Så himla snällt! Fick en jättefin blomma och ett jättebra smyckesträd jag kommer kunna ha med mig till USA. Så himla bra!!





Sofie hängde med mig hem och vi vinade de 3 små aporna vi hittade i kylskåpet innan det blev krasch  i sängen runt 1-tiden!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar