onsdag 8 oktober 2014

SWEDEN - day 5

Torsdagen var en himla produktiv sådan. Den började som andra dagar denna vecka. Pappa och jag bara slöade och spenderade tid tillsammans innan resten av dagen satte igång! 

Jag tog mig vid 1-tiden till stan för att träffa Koppar. Träffade honom vid Polishuset och därifrån gick vi till Folkets livs för lite mat inhandling. Hem till Koppar tog vi oss sen där Koppar fixade Kyckling och parma med pestopasta. Jag skiter i vad du säger Koppar, det var himla gott! Det blev en himla massa prat och kvalitetstid där innan man behövde ta sig vidare för att träffa den äldre brodern Stenlund på stan. 

En del förvirring gjorde att vi tillslut sprang vi in i varandra vid Café Linné och gick därefter till Kjell&Co för att handla en SIM adapter och sen ta oss till Alina för att lämna in min iPhone 4S på lite lagning så att jag sen skulle kunna sälja den. Vi tog oss och fikade på Landings innan vi båda behövde bege oss åt olika håll. Så himla mysigt med ett snabbmöte sådär! 


Centralstationen var mitt nästa mål där jag satt mig på Upptåget till Storvreta för att ta mig hem till Moa. Hos Moa väntade hennes mysiga familj. Tuva kom en halvtimme senare och vi hjälpte alla 3 till med lite grejer som prepp för Raklett. Aldrig ätit det förr men tydligen är det Schweiziskt. AS GOOTTTT!! Typ.. Ja vad var det? Vi hade kallskuret och potatis och grönsaker och sen hade man en raklettost som man smälte och sen hade på. Dögott. Vi åt och åt. Och åt. Och åt. En kväll hos Moa innebar ju att vi hade åååh så mycket tid för mys också. Så himla härligt. Precis som vanligt. Bara en massa prat och mys med tjejerna. Älskar det så mycket!

Mitt absolut sista hejdå från tjejerna innan jag tog mig iväg till USA. De stod utanför Swedbank och vinkade när jag hoppade på bussen..

En av de mysiga bilderna jag fick under året

Och den uppmuntran jag hade under året! 


Jag och Tuva tog tåget hem runt 10-tiden (tror jag?) och där var en produktiv torsdag förbi. Åh en sån bra dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar