söndag 26 oktober 2014

From now on, you're on your own!

Lördag. Jag vaknade till tidigt imorse men bestämde mig för att sova längre då jag ju faktiskt var leeeedig. För att hylla min ledighet liksom.

Angi stannade över natten i Philadelphia så jag tog mig upp för frukost och fixade sen lite mer i mitt rum. Latade mig och gjorde inte alls så mycket. Min värdfamilj försvann på en Bar Mitzvah och kvar var jag att upptäcka huset lite mer. De har renoverat det mesta på de två övervåningarna så det är faktiskt jättefint.

Huuuur som helst... Min dag var lugn och bra fram tills att Angi kom tillbaka runt 3-tiden. Vi tog oss då till Panera bread för en lunch som var yum yum! Broccoli och cheddar-soppa. I'm telling you guys, på en kylig dag är det alldeles kungligt. Inte för att gårdagen var speciellt kylig då men ändå! 


Vi tog oss sen till 5 Below som är en butik med en massa massa massa bra grejer. Allting kostar $5 eller mindre och ja... Kan tänka mig att det finns en massa saker man kan hitta där. 

Vi tog oss vidare till lite andra butiker längst med en lång stor gata också. Jag fick med mig lite nödvändigheter hem också som t ex shampoo och balsam då jag dumpat stora, tunga saker som det i Rye. 

Vi kom hem runt 5-tiden och vem var hemma då om inte min väääärdmamma! Hemma från Sydafrika men en himla massa presenter till allihopa. Så gullig. Har ju hört så himla mycket om henne och att äntligen få träffa henne var ju så grymt. Hon är verkligen lika gullig som jag föreställt mig och det känns superbt! 

Hjälpte Angi att packa och fixa då det var dags för henne att ta sig hem till Tyskland igen. Hon var så gullig! Sa så snälla saker. Det är ju faktiskt så att Angi gjorde min första vecka här väldigt händelserik och lärorik. Hon var en sjukt bra lärare när det kom till navigation och saker om barnen och allt däremellan. Kommer att bli väldigt annorlunda nu när hon är borta men det ska nog bli bra ändå. 

Skjutsade henne till tåget och det gick strålande. Spenderade resten av kvällen hemma med go-saker och synk-tittade på Breaking bad med Dave över FaceTime haha. Gick alldeles strålande och man gör ju vad man kan när det är som det är. 

Nu börjar en helt annan del av det här. Nu ska man se till så att allting funkar bara jag och barnen. Det har ju varit lyx att vara med Angi. Nu kommer en längre period där jag får klura ut hur saker funkar här och hur saker föredras men... Som sagt liksom. Det ska nog bli bra!

Så taggad, så taggad, så taggad! 

Ciao! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar