onsdag 12 mars 2014

MEXICO - day 2 - Flora's farm

Hallå där! 

Dagen fortsatte lika strålande som den började! Efter frukost så badade jag i poolen med sjuåringen. Var i tills jag blev russin och då var det istället dags att ta sig till beach cluben igen. Klarblå himmel och väääärme är det som möter en här. Helt underbart! Så himla vackert! 


Vid beach cluben blev det en massa mer badande och solande. En rätt så lat förmiddag typ. Funkade alldeles utmärkt. Papporna tog barnen tillbaka till huset och kvar var jag med min värdmamma och Mrs Yaffa.. Jag tycker det är kul att lyssna på skvaller och det fick jag ju verkligen göra där.  Vi låg och jäste med varsin bok och bara beundrade utsikten för den är verkligen någonting alldeles speciellt. Helt otroligt är det att ligga där! Det var en bra för-/eftermiddag helt enkelt.


Vi tog oss tillbaka till huset och kollade Ensam hemma med resten av crewet. En evig favorit! Så himla mysigt. 

Till middag skulle vi ut och äta någonstans. Jag visste inte alls mycket och OJ vad jag blev blown away! Två bilar kom och hämtade oss och vi körde i ca 30 min till någonting ute i ingenstans. Sista biten av vår tur var klumpig väg med branta backar och då det var så mörkt såg man inte riktigt mycket. Fram kom vi till "farmen". Live musiken, designen och hur det var utformat, stämningen och det faktum att det var smockat med människor.. Det var bara heeeeelt otroligt. Vi fick vänta lite på ett bord och satt då ett tag och bara kollade runt. Min värdmamma gav mig en "gardenarita" vilket var typ morotsjuice och papayajuice som båda var från farmen, yum! Jag gick till en utställning de hade och träffad där Pete som var fram gosh och berättade massa coolt om farmen, as impad haha! 

Mina tre nuggets!
Min värdmamma föll för deras store som de hade. AMAZING det med haha! 

Vi fick ett bord längst in och det var heeeeeelt fantastiskt. Så sjukt coolt ställe. Maten var AMAZING! Jag tog en ruccolapizza som var yummy for my tummy! Är ni av en tillfällighet runt Los Cabos så MÅSTE ni ta er dit. Lite bilstul råkade vi ut för nät vi skulle hem då en av våra bilar åkt utan oss men ingenting som var speciellt farligt. Trötta och glada kom vi hem. Jag facetimade lite med NY (mitt i natten var det ju där!) innan jag sjukt belåten fick krypa ner i sängen. 

Idag har jag ännu en gång ätit go-frulle med en killer view. Livet är inte speciellt hårt här just nu.. Idag ska vi ut och åka typ bilar off road i en öken, HUR KUL?! First thing's first dock och nu blir det hopp i poolen. 

Until next time amigos! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar