lördag 29 november 2014

Atlantic city with the girls

Söndag! Jag och Kerstin kom hem vid 3-tiden på natten efter vårt Baltimore-äventyr och efter det stupade jag rakt i sängen. Det stoppade ju inte våra söndagsplaner dock! Vid 10-tiden mötte jag tjejerna vid Merion tågstation där vi hoppade in i Kerstins bil och tog oss till Cape May i New Jersey för att titta på valar!
I alla fall så var det det vi trodde att vi skulle göra... Det gick ju inte alls som planerat. Väl där efter 2 timmars bilfärd så sa de att det var för få som ville åka och att de därför skulle ställa in det för dagen. Jäkla typiskt ju... Jag bara titta på Kerstin och sa "things are really not working out for us this weekend..." och hon höll bara med. Inte tjänar man någonting på att vara bitter dock. Då Atlantic City typ var på vägen till Cape May där vi hamnade så föreslog jag att vi tog oss dit istället och.. Sagt och gjort!Ännu en gång, vi hade inte en aning om vad vi skulle göra men vi hade hört om Atlantic City's strand så vi tänkte att vi börjar där.


 


Leka flygplan!


Atlantic City är lite som Östkustens Las Vegas. Men mycket lamare liksom.... Las Vegas är varmt och coolt och mysigt.. Atlantic City är typ... Lamt och lite slitet sådär. Men med en fin strand som Vegas minsann inte har! Vi hade det i alla fall väldigt roligt! 

Vi sprang in på en Casino och det var faktiskt väldigt bra, precis som i Vegas. Så godkänt får Atlantic City minsann ändå! 


Vi var efter 3 timmar rätt så slut så vi tog oss hemåt. Av en händelse handlade vi i plågsam trafik och det tog sååååå lång tid att komma hem. Stackars Kerstin som körde var alldeles slut! Vi stannade på Corner Bakery för middag innan vi tog oss hem. En himla tidig kväll blev det och superskönt var ju det!

Det blev en så otroligt händelserik helg. Inte alls vad jag tänkt mig men det funkar absolut :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar