tisdag 28 april 2015

Fantastisk helg i Princeton - part 2

Vi vaknade pigga och glada runt 10.30 på morgonen efter en lyckad utgång. Efter en del fixande så tog vi oss till brunch! 

Nämnde jag att skolan är fin? :O

Brunchen var så grym. Sjukt med valmöjligheter vart man än vände sig. Allt man kan tänka sig typ! 

De hade till och med en omelettstation. Man gick och sa vad man ville ha i sin omelett och de gjorde den åt dig precis som du ville ha den! Galet! 

Bara matsalen de äter i är fantastiskt fin. Helt galet ju! 

Bästa grabbarna! Lenhammar och Will! 

Efter brunch så tog vi oss till ett ställe där Brandon's ackapellagrupp uppträdde. Så sjukt duktiga! Man blev lagom imponerad alltså haha! 

  Dagen till ära så var det något som kallades Comuniversity. Som en festival både på och utanför campus. Påminde mig lite om en marknad(?). Princeton (själva staden som universitetet är i) är jättefint och gulligt och tyckte verkligen om att vandra runt och få en bättre bild av det. 



"Pie a guy" killarna som ni ser här över tyckte jag först var vidriga fram tills det att jag såg att vinsten gick till cancerforskning. Good job guys. Haha. Man fick handla tallrikar med massa kladd på och kasta på de! 


Musik, människor, stånd och bra väder fanns det gott om dagen till ära! 

Fina Princeton! 

Will hade volontärarbete att göra och Brandon sprang runt och gjorde grejer å jag och Viktor tog tillfället att spana in mer av Campus. Det är inte fult någonstans alltså! Så himla coolt! 

Vilket vanligt campus har egentligen hus som detta? 


Vi möttes tillslut upp med killarna som gav oss mer av en tour. Vi tog oss tillbaka till fest-gatan vi varit på kvällen innan för att se klubbhusen i dagsljus och vi tog oss till idrottsstadiumet osv. 








I ett av klubbhusen hade de något dom kallades "Sunday funday" vilket innebar mer dricka. Vi gick förbi bakgården på väg till idrottsanläggningarna och såhär fint var det där! College.. Haha. 


Viktor och jag skämtade hela helgen om att vi behövde "jobbs oss upp till en Princeton-nivå" då alla där är helt briljanta. Viktor sa att "tänk att alla du träffar egentligen är sjukt smart hur dum de än verkar vara" och.. Ja det var det tänket vi använde hela helgen. Ibland var det väääääääldigt svårt dock.. Som i scenariot ovan. En grupp studenter vandrade runt campus varav en i rullstol. I nedförsbacke. Full. Det var inte mängd tecken på intelligent men.. Självklart är han ju jättesmart! Han går ju på Princeton! Nej haha.. Det dör tänket skapade en del roliga situationer.
"Egentligen så..... MEN NU SÅ...." 
"Han har nog byggt den där celllon alldeles själv"

Efter att Will tagit sig iväg på ett möte så tog oss tillslut tillbaka till Brandon's rum där det var dags att säga hejdå. Han skulle på någon föreställning och då han skulle vara klar skulle jag redan vara påväg hem. Så sad ändå. Nya bekantskaper!

Viktor och jag vilade lite på rummet innan Will kom och hämtade oss för att gå på middag. Även middagen var likt brunchen full med valmöjligheter och såå god. Hade inte klagat med de valmöjligheterna dagligen haha. 

Efter middagen sprang vi förbi Will's dorm för att se skillnaden från Brandon's och sen släppte killarna av mig vid tåget.

Gryyyyyyyyymma 36 timmar med Lenhammar! Känns som att vi hann med hur mycket som helst! Så glad med hur helgen blev i slutändan. Grymt helt enkelt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar