onsdag 15 april 2015

The best Sunday hike och "Spring cleaning"

Min söndag var alldeles strålande!

Anthony och hans brors flickvän Em tog mig till en jättefin park norr om Philadelphia som hette Ralph Stover State Park.

Vi parkerade och började promenera till ett vattendrag i närheten:

Hejsan hallå!

Vattendraget var dock inte riktigt målet utan vi tog oss till ett annat ställe, parkerade igen och promenerade sedan till något som hette High Rocks Vista. Jag var helt oförberedd med vita Converse och vanliga kläder men... Åh vad härligt det var! Blev som ett litet barn klättrandes på stenar och träd och vandrandes på stigar i skogen. Jättehärlig dag! 

Det var sjukt mycket fritidsliv som pågick. Då det var rätt så klåpigt/bergigt/stening så var det en hel del bergsklättrare där. Många upptäckare precis som oss men också boy scouts osv. 

Vi var högt, högt upp!
Som sagt.. Högt högt upp!
Anthony och jag spanade utsikten från en klipphylla. Man hör ofta biltrafik vart man än är här i Staterna men där var det verkligen lugnt och sköööönt. 
Jag och Em
Anthony och jagVi bestämde oss för att försöka ta oss ner till vattnet från de klipporna vi befann oss på. Blev ett himla äventyr! 

Lutningen var rätt så knepig ibland alltså haha..

Väl nere vid vattnet var det all worth it dock!
Sjukt bra litet äventyr sådär på en Söndag. Gjorde mig väldigt glad i hjärtat!

Vi tog oss hem till de för lunch och tog oss sen till brandstationen då det var dags för spring cleaning. Jag försvann lite med Anthony's kompis' flickvän och hennes kompis till olika butiker och biltvätt då vi inte kunde hjälpa till med så mycket när det kom till själva städningen. Jag rensade ur Anthonys bil från en massa skit haha.. DET kunde jag minsann göra!


Hamnade tillslut hemma igen. Min värdfamilj var tillbaka från sin vecka i Kalifornien och vi alla var nog lika trötta och slut men åh vilken otroligt bra ledighet jag haft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar