fredag 20 mars 2015

it's time for you to leave

Vintern slutar aldrig här :( ... Vi har haft fantastiska vårdagar i veckas tid nu och så får vi helt plötsligt det här...:


Så himla färdig med vintern nu :( det har varit ännu en dag då det snöat non-stop. 

Mina kids skulle ju vara lediga från skolan idag redan innan all snö var ett faktum. Deras skolår är indelat i 3 "trimesters" och vid slutet av en trimester har de en ledig dag medan lärare sätter betyg. Lyxigt! De har typ aldrig en full vecka haha. 

Dagen har varit väldigt avslappnad. Har gjort tvätt, handlar ännu mer mat, skjutsat killen till hans gamla skola då han ville dit och hälsa på. Tjejen har varit hemma och slappat, vanlig ledig dag i deras liv typ! 

Hämtade killen, vi tog oss till matbutiken ännu en gång (story of my life haha!) och sen hem. Vi har en halvbrant uppförsbacke som garageuppfart och när det snöar mycket så går det inte att ta sig upp för den. Självklart var idag en sån dag. Vi får parkera en bit bort då man inte heller får parkera i vändplanen vi bor i när det snöar haha. Ingen tur där inte! 

Det var lite lustigt! Killen sa att "snön är perfekt för skidåkning" och då sa jag "det är perfekt snö för snögubbar och snöbollskrig" och då svarade han "nej det här är inte sån typ av snö, den här klumpas inte bra.." och det enda jag tänkte var "utmanar han verkligen en svensk i kramsnösigenkännande?". Man kunde till och med hööööööra att det var kramsnö så jag tog en klump och kastade på honom, perfekt kramsnö såklart! Vi hade lite snöbollskrig efter det, gick alldeles utmärkt haha! 

Har hjälpt min värdmamma med lite matprepp efter det. De ska på march-madness-middag ikväll och hon ska ha med hennes dögoda avokado-garbanzo-svarta böner-cilantro-majs-tomat-lime-dip. Måste hitta på någont namn för den. Älskar den!!

Hon kirrare spännande efterrätt på det! 

Igår kväll träffade jag Kerstin. Vi tog oss först till en tatueringsstudio som var jätte shady. Den var belägen i en inte-jätteimponerande del av Philadelphia och vi hörde inte riktigt hemma där borta haha. Tog oss rätt så fort vidare till en annan studio som var tusen gånger bättre. Där stod vi och dividerade med personalen som var jättekunnig och duktig. Kerstins tatuering formas sakta med säkert! 

Vi skulle därefter titta på Divergent men bytte de planerna till att snickra mer på hennes tatuering. Sååååå himla roligt haha!!

May my life always be blessed with friends like these. Just the right amount of quirky, fun, clueless, caring, supporting, wise, complaining... I absolutely love nights like these. Where you do nothing special but still find yourself laughing so hard you can't breath! 


Ikväll blir det Insurgent! Önska oss lyckatill på dessa vägar haha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar