fredag 15 maj 2015

Trevlig fredag!

Hejsan hejsan.

Så var det helg igen! Ännu en sådan liksom.

Igår kväll så träffade jag Kerstin. Jag hämtade upp henne efter jobbet och vi tog oss till Starbucks i Bryn Mawr för mer planerande. Vi bokade vårt flyg till Miami (sååå exciting!) och även busresa + snorkling till/i Key West. Hur exciting är inte det? Är toktaggad!

Har gratis frakt med Amazon så beställde en bok som Kerstin ville ha. Den fyllde brevlådan den! 

Vi satt där i ca 3 timmar och försökte snickra ihop en roadtrip. Det gick sådär alltså.. Vi velade och tittade på destinationer åt olika riktningar i detta stora land och beslutade oss sedan för Vermount och New Hampshire. Det blir strålande och händer på söndag. Både dessa stater gränsar till Kanada och är längre bort än vad typ... Oslo är från Uppsala. Det börjar bli lite väl vilt och galet nu alltså haha.. 


Min fredag har varit så vanlig. Gym, som faktiskt gick strålande. Squatade idag några sets med 190lbs (86kg). Det är alltså mer än vad jag väger själv. Kändes som att jag hade lite mer att ge också vilket är rätt galet ändå.. Vart kommer allt det här ifrån? Lite fusk var det dock då jag hade en del stöd från själva "ställningen" jag hade... Något att jobba emot dock! Mer squats åt folket!

Matbutiken, köpa löskaffe, äta lunch, tvätta. En vanlig dag!


Hämtade upp tjejen på skolan och vi tog oss till biblioteket för att leta efter en bok åt henne. 


Hittade denna bland böckerna. Ett tecken? Haha! 

Hem och göra ingenting och nu väntar jag på Anthony. Vi och companiet ska till Harrisburg, PA (Pennsylvsnias huvudstad) imorgon för att gå på ett brandmansmässa. Massa fordon och utrustning och grejs! Ska bli kul! 

Är så, så trött i kropp och huvud. Redo för en tidig fredagskväll känner jag.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar