fredag 19 juni 2015

Sista månaden

Efter tolv riktigt fartfyllda månader i New York och åtta väldigt roliga månader här i Pennsylvania så påbörjar jag idag min sista månad som au pair. Idag så är det prick en månad kvar tills jag sätter mig på ett flygplan med min partner in crime Kerstin och vi ger oss av till Miami. Hur galet är det inte?

Jag rensar strunt på min dator och det som tar mest plats är helt klart alla bilder från allt vi gjort och varje gång jag tittar igenom dem så blir jag verkligen helt chockad över hur otroligt mycket som hänt och sket.. Hur är det ens möjligt? Allt från att mysa med hundar i NY, äta middagar vid havet i Jamaica, grilla s'mors under stjärnorna i Mexico, gå på fotbollsmatcher, sena nätter på Applebee's med tjejerna, körandes natten lång med Kerstin och dålig musik... Lära sig att köra i det här landet i huvudtaget. Alla lektioner man varit på. Varenda möte jag någonsin haft med Spenser som varit guld värt. Massa busande med barnen i NY. Skojigheter med barnen här i PA. Alla långa konversationer med fantastiska människor vart än äventyren har tagit mig. Jag är en otroligt lyckligt lottad tjej. Otroligt, otroligt lyckligt lottad tjej. 

Mina värdföräldrar kom hem från Kalifornien idag. Det var väldigt uppskattat! Är redo för lite avlastning. Är så himla utmattad även fast dagen inte varit speciellt upptagen.

Det är en himla behaglig tillvaro just nu. Jag önskar jag alltid kommer kunna få folk att känna sig uppskattade för... Det gör verkligen så himla mycket.

Lite inspirerande ord från Tyler Oakley
Nej alltså.. Den här bloggen har bara varit en massa strunt på senaste. Bara jag som skriver en massa osammanhängande strunt. Jag gör ju dock ingenting riktigt...

Idag tog jag mig inte upp på övervåningen förrän 8.30, pratade med farföräldrarna och tog mig sen till Cardio Kickboxing på gymmet. Kom hem. Umgicks med värdtjejen lite. Vi "klagade" lite. Pratade om livet, vänner, tråkigheter, roligheter.. Typiskt tonårsprat liksom! Skjutsade sen killen till en kompis. Tog mig därefter hem för att organisera livet. Plockade upp killen hos kompisen igen 2,5 timme senare och tog honom till kompis nummer 2. Tog mig hem och preppade huset för en familj som skulle komma och kika. Samma familj har varit här tre gånger den här veckan. De skulle lämna vid 6-tiden men gjorde sig jättebekväma och satt och pratade osv så jag och farmorn sa att vi behövde ta oss någonstans. De lämnade med var kvar på garageuppfarten i en evighet så vi satt oss i bilen och körde iväg till matbutiken 3 minuter härifrån. Där satt vi sen på parkeringen och väntade lite innan "kusten var klar" och vi kunde ta oss hem igen. Så larvigt haha... Men men! 

En månad kvar. Min sista månad. Let's make the most out of it! 

Mucho love mina fina. Until next time!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar