torsdag 11 juni 2015

Roadtrip: NORTH AND SOUTH CAROLINA

Såååå.. Jag och Kerstin tog oss på ännu ett äventyr. Denna gången gästades vi av Anthony! Eller det var ju faktiskt tack vare Anthony som vi kunde åka i huvudtaget då han såg till så att vi hade bil. Vi har på alla våra roadtrips använt Kerstins bil men denna gången så var avståndet alldeles för långt och vi behövde hyra. Det var Anthony supersnäll och fixade för oss!!


Han kom och hämtade upp oss fredagkväll och... We were off! 

Kerstin har inte riktigt uppfattat hur man använder en kudde.. Som ett tak? 

De var inte det bästa sällskapet, som tur var så finns ju grym musik ;) 

De var vakna ibland också dock. Och då är de ju bra fina!

Målet är inte allt när det kommer till roadtrips. Resan måste vara lika rolig! Och ibland är vägen inte speciellt intressant. Då är bra musik och bra sällskap ett måste haha. Vi tackar Spotify's "Best of the '90s" lista! 
Vårat första stopp var Charlotte, NC. Tyvärr var det något marathon eller liknande som pågick och vi hittade inte en enda parkering i staden som inte kostade skjortan. Det slutade med att vi gled runt i staden och kollade från bilen. Inte optimalt men.. Det funkade! 

I Charlotte, NC har de en teater där de spelade in lite av The Hunger Games. Skogar i NC ska också vara där de spelade in filmen i sig. Lite rolig info liksom! 

Vi tog oss från Charlotte i North Carolina till Charleston i South Carolina och SNACKA om skillnad. Herreguuuuuuuuud!!!!! Varenda jäkla gata i Charleston är så så så vacker. Palmer var det överallt. Det var varmt och skönt (rätt svettigt faktiskt). Så lugnt. Så.. Spanskt på något sätt. Vi vandrade runt in awe. Häst och vagn var något vi såg mycket av under dagen!

Charleston ligger precis vid vattnet så vi gick ner till havet och  vandrade längst med vattnet runt i en liten slinga. 
Så himla gulligt och otroligt mysigt!
Vi tog bilen och åkte till en City Market som påminde mig om någonting i Jamaica typ. Kerstin har fler och bättre bilder jag lägger upp så fort jag får de.


Efter några timmar i Charleston tog vi oss vidare ännu en gång till Myrtle Beach, SC. Resan dit var väldigt spännande då vi fick blixtrar och dunder på resan! Även ÖS regn. Här i USA regnar det så mycket ibland att bilar ställer sig på sidan av vägarna och väntar då man inte ser någonting. Kerstin har alltid turen att träffa in de skyfallen haha.


När min värdmamma fick reda på vart vi var någonstans haha. Hon är så stöttande och gullig!

Myrtle Beach var vackert och vi hade turen att komma dit i solnedgången!Vattnet var så HIMLA gott alltså! SÅ varmt och skönt!
Mer byggs till där också!

Nog med det! Vi tog oss sedan mot hemåt. Körde hela natten i 6 timmar för att komma till Virginia Beach. Vi kom dit runt 4-tiden, hittade en strålande bra och säker parkering och tog allihopa igen på lite förlorad sömn. Vi vaknade några timmar senare piggare och gladare och tog oss ner till stranden.
Vi lojade runt där lite, tog en massa bilder, virrade en massa innan vi bestämde oss för att ta oss hemåt.

En liten kärlekshälsning från Kerstin och mig haha!
Vi kom hem tidigare än någonsin annars efter en himla smockad och intressant roadtrip! Love it love it love it. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar