fredag 12 december 2014

Jag lyssnar på mycket jag bara kan på Musikhjälpen. Märkte igår att de hade wifi på gymmet vilket gjorde mig glad i hjärtat då jag kunde lyssna samtidigt som intervallerna blev gjorda som de skulle. Man ser nog jättelöjlig ut när man går och skrattar på eller ler överdrivet mycket när man är där dock haha..
Hur som! Denna otroligt döda vecka blev lite mer spännande när jag igår fick träffa Kerstin. Vi planerade lite av helgen så nu tar vi oss helt plötsligt till NYC (igen! Haha) på lördag för att åka skridskor i Bryant Park och gå på How the Grinch stole Christmas. Så taggad!


Någonting jag eventuellt arbetade bort på gymmet gick nog väldigt +/- 0. Jag och Kerstin hade det bra i vårt planerande! 

Jag vaknade upp imorse, tog mig upp till köket, tömde diskmaskinen, dukade för frukost (PRECIS som varje morgon) och var helt inne på att det var torsdag men neeeej! Det är fredag idag! LEDIGT! 

Den bilden jag kör (den till vänster), är en så vanlig bil här omkring (den till höger som praktexempel) och alla har typ lika många dents och likewise haha! Charmigt..
Kollade också precis in det HÄR! Oj vad mycket som hinner hända här i världen på ett år. Det är ju helt galet! Känns så knasigt att man har varit här hela den tiden och att man fått uppleva varenda en av de där händelserna från ett Amerikanskt perspektiv. Snart är ännu ett år förbi. Ett helt år. 365 dagar. Oj...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar