onsdag 2 juli 2014

Helg update - FREDAG

Känns som att det här börjar bli en helgblogg. Vi får se! 

I alla fall! Förra veckan var en hyfsat bra jobbvecka. Åkte bland annat till strandklubben för första gången med tjejen och bam så kändes det som att man befann sig på någon fransk riviera. Vi åt middag, dömycket glass och bara badade i härliga vattnet. Blev mycket mycket mycket körande då 12-åringen hade tennis läger en bra bit bort men vi hann också med en hel del legobyggande, poolbadande, cyklande, bakande, fotbollsspelande och andra braigheter! 

Brist på bilder haha

På fredagen kom Dave över och vi tog kidsen till Playland som är en nöjespark de har här i Rye. Vi hade inte obegränsat med tid men gjorde det bästa av det. Lite karuseller, lite spelande och andra roliga grejer. Superbt! 


På fredag kväll var jag sen off så fort min värdmamma kom hem vid sju-tiden. 7-åringen hade fotbollsläger så jag och Dave tog oss dit för att stötta och se hans avslutning. Efter gav vi oss iväg till The Brazen Fox i White Plains för go-mat och mysigheter med Sophia, Susanne och Or. Vi skjutsade hem alla brudar innan det var hem och god natter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar