lördag 12 juli 2014

Niagara fallen

Det är idag en vecka sedan vi tog oss iväg till Niagara fallen och jag har inte haft tid en endaste gång att ens kolla igenom bilderna från resan, än mindre blogga. Nu i alla fall! Nu är det dags att få lite saker gjort. Sitter här en lördag med egentid hemma (hur länge sen var inte det liksom!?! Jag och dogsen, precis som gamla goda tider haha..) så ska se till att komma ikapp med saker.

Vi hade fått ett riktigt bra erbjudande med ett företag så tidigt, tidigt kom Dave och hämtade mig och tog mig till City. Vilken räddare! Träffade pinglorna i Chinatown där bussen gick ifrån och sen var vi off på väldens jäkla bussresa.

Vi hade två stycken guider som berättade allt på två språk, kinesiska och engelska. Jag trodde jag var på en Niagara falls tur men njaaa.. De berättade en massa hahahahh! Varför bensin är billigare i New Jersey, hur lufts byts i en av New Yorks undervattenstunnlar, jag fick till och med reda på att New York är en av världens största städer...... Haha..... Guider i all ära men är det 8 på morgonen och du redan varit vaken i 4 timmar efter inte allt för mycket sömn så är någon som pratar i mikrofon inte din favoritperson. När det väl tystat ner dock så sov en massa massa massa och ändå var det en massa massa massa bussresa kvar haha. Fram kom vi efter lång tid till Niagara fallen. Wow!

Vi tog en båt som kallades "Maid of the mist" som åker liksom alldeles intill fallen. Blött blev det och grymt var det. 

Röda båden var Canadas, blåa båten var USA's 

Tänk er nu att det är sjukt vindigt i alla selfies och liknande haha. Allting ville flyga överallt! 


Vindigt vindigt! Pinglorna! 









Hej från Niagara fallen! 




Staden på andra sidan är i Canada. Jättefin stad men vi tog oss aldrig över då tjejerna behövde visa för det. 

Varje kväll så har de massa ljus på fallen men ... Det var för ljus när vi var där haha. Lite fick vi see i alla fall! 

4th of July var en regnig dag och de flesta fyrverkerier blev uppskjutna till dagen efter, det resulterade i att vi fick se massa grymma fyrverkerier vid fallen! 
Hade en såå bra dag men tjejerna och våra nya bekanta från turen. Vi träffade även folk vid fallen och ja.. En jättebra dag var det!

Efter en himla bra upplevelse vid fallen så var vi fortfarande 2 timmar från vårt hotell -.- . På bussen igen och brumma iväg för att sen komma fram runt 00.30-tiden. Trötta och otroligt möra fick vi landa i våra "double double" beds (haha..).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar