lördag 12 juli 2014

Heading home: Watkins Glen och traffik

Förra söndagen, då det var dags att ta sig hemåt från norra New York state så vaknade vi runt 8 och hade hotellfrukost innan vi återförenades med bussen. Några timmars bussresa på det innan vi kom fram till ännu en park men denna lite annorlunda. Parken vi nu var vid hette Watkins Glen State park och var en park fylld med vattenfall och fina, coola vattendrag. Den gick längst med ett berg och bussen släppte av oss på toppen och vi gick nedåt längst trappor och stråk (tack och lov för det då vi mötte massa människor som var påväg och dö typ  pga alla trappor!).








Det var jättetight på vissa ställen och en massa människor som försökte ta sig i motsatt riktning så att gå helt utan att bli blöt var lite svårt i vattenfallen haha

tiiiiight! 




En av våra turkamrater med CRAZY hair! Han höll det i famnen när vi gick i trappor osv haha.. 

Efter Watkins Glen så tog vi oss 30 minuter bort till ett jättecoolt glasmuseum. Massa braigheter och allt du kan föreställa dig i glas. Fick med mig lite grejer till Dave som tack för... Ja allt så vi lämnade glasmuseumet lyckliga och glada!


Sen hände det....... 



4th of July-helgtraffik slog oss som en smocka i ansiktet. Vi rörde oss knappt for the longest time och det var så pain pain pain pain! I slutändan blev det så att vi skulle vara i City vid 8 men kom dit vid midnatt. Vad hände sen? Jo Dave kom... SÅ snäll.. Han skjutsade mig och Johanna hem till Rye så vi slapp ta tåget och krångla. Så himla snäll!

En otroligt bra resa var det, när man kunde landa i sängen vid halv 2-tiden var man lycklig men otroligt trött. Vilken helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar