fredag 13 juni 2014

BOSTON - day 3

Hallå där då!

Sista dagen i Boston! Vi hade lite sovmorgon innan vi tog oss in men denna gång till Harvard University i Cambridge. Det var Sophia, Dave, Clara, Sarah, Caroline och jag.

Harvard var himla fint! Lite gammalt ish vilket typ en stor del av Boston är. Himla lugnt var det också!

Huvudgrinden in till Harvard som oftast är stängd. Det sägs att man som student ska ta sig in genom andra grindar och sedan gå ut genom huvudgrinden dagen man graduate.




De tre lögnernas staty eller något sådant! 
Rörde man den gyllene skon ska man ha tur i ett år, självklart rörde vi den! 

Harvards dining hall som tydligen ser ut som stora salen i Harry Potter invändigt. 



Vi tog oss till Harvards giftshop. Oj oj oj. Allt du kan tänka dig!
Trotts att mina kids bara var i 7:e, 5:e och 1:a klass så har de allt du kan tänka dig från deras skola! Kläder, alla slag. Strumpor, underställ, underkläder, jackor, tröjor, byxor, shorts osv osv osv. Sjukt mycket andra prylar också så som necessärer, mappar, vattenflaskor, pennskrin, böcker osv. Att vara sin skola liksom... Trogen är på en helt annan nivå här. Whole 'nother level, baby.


Efter att ha sett mysiga Harvard så tog vi tunnelbanan tillbaka in i Boston och tog oss en titt i Boston Common och The Public Garden. De hade svanbåtar där som vi givetvis hoppade på! En mysig liten tur i en damm de hade där i parken! Vi hade värsta ankexperten bakom oss... Lyckos oss.. Hahaha...




Vår steppdansare Sophia! Hon tjänade faktiskt typ 62 cent på två minuter, vilken lirare!

Detta var faktiskt sista grejen vi såg i Boston. Lincoln. 
Efter parkturen var det dags att ta tunnelbanan tillbaka till bilen och ta oss hemåt. Jag fick faktiskt köra större delar av vägen så att Dave fick vila så nu har jag kört i Massachusetts. Min fjärde stat! New York, Connecticut, New Jersey och nu också Massachusetts, wie!

Trippen var jättebra! Fick ju även spendera den med massa lovely people vilket gör hjärtat lyckligt. Tack och hej på den helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar