söndag 2 augusti 2015

Day 15 - Austin and Dallas

Vi lämnade San Antonio vid 5.30 på morgonen och begav oss till Austin, TX!


God morgon Austin! 


Vi promenerade runt downtown ett tag innan vi tog bussen (vi kan nu bussystemet i Miami, New Orleans, Memphis..... Baltimore.. M fl.. Behöver du ta dig runt någonstans? We got you covered!) till en park nära en sjö.Folk som är ute och springer och promenerar sina hundar och sportar och allt möjligt! Austin är en sjukt aktiv stad. Jättekul att se då det inte är jättestandard  för USA. 

Vi tog bussen vidare till Barton Spring vilket är en källa som är 68 grader farenheit (ca 20 grader celcius) året om. 


Smockat med människor! As nice!

Inne i centrum snubblade vi in i en farmers market. Jag kan inte vänta tills jag är hemma och kan äta mer hälsosamt haha... Experimentera mer. CANT WAIT!

Efter vi hängt lite i solen så tog vi oss tillbaka till hotellet där vi lämnat våra väskor och tog oss till busstationen. Det är liksom så vi gjort det. I alla städer där vi bara varit över dagen har vi hittat ett hotell där vi gått in, förklarat väldigt snällt att vi bara är och hälsar på över dagen och frågat om vi snälla, rara skulle kunna lämna våra väskor i hotellet. Förvånansvärt bra har det gått då vi har kunnat haft en bomb eller vad som helst i våra väskor och amerikaner ofta är väldigt nervösa och skeptiska. Funkade i... Atlanta, Memphis, vi behövde två försök i Little Rock, Jackson, New Orleans, två försök i San Antonio och slutligen också i Austin. Knepet är att man måste gå till fancy hotell, de är snällare där ;) . Åh om ni bara visste alla de fancy hotellen vi har hängt i på senaste haha.. 

Är vi där på morgonen frågar vi alltid om te-vatten och ser till att planera dagen medan vi har vår gröt. Rena rama proffsen har vi blivit på att vara effektiva like that haha.. En inblick i vår totalt oglamorösa rese-vardag! 

Vi lämnade Austin runt 3-tiden och började vår resa till slutdestinationen för vårt gemensamma resande: Dallas, TX. 

Min värdpappas bästa vän John bor här i Dallas med sin pojkvän Joseph så vi bodde med de och HERREGUD vilken jäkla lägenhet! De har en halv våning i på typ... 15e våningen i en byggnad och det är så himla fiiiiint!

Bara sängen vi sov i... Som gjord för kungligheter verkligen... Oh my oh my oh my!


De tog oss ut på middag och vi var så lyckliga! Redig mat!! Lite champagne på det och vi mådde gott. 


Tänkte försöka utnyttja deras lägenhet till fullo efter men det slutade i att vi dösomnade i denna drömsäng efter en lång dag. Oh well! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar