söndag 2 augusti 2015

Day 14 - San Antonio

Så.. Efter en nattbuss från New Orleans så anlände vi tillslut i San Antonio, Texas!

Stekhett men väldigt torr hetta. Som vi saaaaaknat det! Inte så himla kvavt utan mer lagom värme..!  I San Antonio har de en Borg som kallas "The Alamo". Det var gratis att gå in så vi tog oss en titt. Otroligt gammal, tyvärr var inga bilder tillåtna där uppe!


Vi tog oss några kvarter bort till "The Riverwalk" som vi hört så mycket om och VIPS så var vi i Venedig typ.. Inte lika vackert of course men otroligt coolt! Och väldigt vackert för det ;) 

Vi tyckte vi var värda lite glass så vi körde på det i värmen. 


Det här med att hålla sig återfuktade i denna dö-värme som vi haft hela resan har gått helt okej. Oj vad duktiga vi har blivit på att spåra vattenfontäner. Vi ver hur hotell är uppbyggda och hur vi lättast kan få tag i det. Alldeles utmärkt ju haha!


Vi vandrade sedan ännu mer runt, runt, runt i San Antonio!

Runt 4-tiden plockade vår värd upp oss. Hon hette Elizabeth och var hur härlig som helst! Vi tog oss hem till henne där Kerstin och jag kunde tvätta, vi åt vår soppa som vi haft med oss sedan början och vi kunde slappa och ta det lugnt! 

På kvällen så hade de ett Couchsurfing meetup på ett ställe som kallas "The Cove". Live music, yummy food and great people! Strålande bra kväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar