torsdag 21 augusti 2014

Destination #3 - Hoover Dam and Grand Canyon!

Efter en väldigt rolig och fylld kväll i Vegas så blev morgonen efter en tidig en då en buss kom och hämtade oss på morgonen för att ta oss till äventyr vid Grand Canyon. Vi tog oss iväg till Grand Canyons South rim och spanade in.

Vi började dagen allra först med ett stop vid Hoover dam. Även där var jag 14 år sedan! Himlen öppnade sig och det öste ner regn typ 5 minuter innan vi kom fram så bilden är ju inte så himla rolig. Vi stannade bara där en supersnabbis men det var ju kul att se det också!



Efter ett lunchstopp så kom vi tillslut fram till destinationen itself.


Dessa sötsaker var överallt. De var noga med att ha skyltar uppe som visade att man inte skulle mata de dock då de var fyllda med parasiter och andra mindre härliga saker.
Att se själva Canyonen var väldigt tufft men rätt så obegripligt. Det var som att ha en fet bild framför sig hela tiden men det var liksom på riktigt. Obegripligt stor var den! Man såg massa grejer i sin helhet men sen om man verkligen fokuserade på något specifikt så märkte man hur långt borta/långt ner det verkligen var.



De hade staket på små, små delar av det men det mesta var ostaketat vilket i sig var rätt ofattbart det med.



Medan vi stod där och fotade så tappade en kvinna lite slarvigt sin mobil. Himla tur hade hon då den inte gled så himla lång och hennes man kunde hämta den. Lycklig var hon, mindre lycklig var han....







Vi kom tillbaka till Vegas runt 9-tiden och vår buss till San Francisco lämnade vid 11. Vi fick hänga i hotellobbyn och hade bra samtal med han som jobbade där (som också var en av killarna som välkomnade oss tidigt, tidigt på morgonen då vi anlände). Vi lyckades verkligen charma in oss i massa människor hjärtan under resans gång haha.. Så himla snälla och hjälpsamma var verkligen varenda en av de!

Detta välkomnade oss när vi kom tillbaka till Vegas. Värd reklam.... Hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar